Saturday, September 17, 2011

Semester baru

Assalamualaikum

Apa habar sodara sodari skalian? Waiseh, sj je tnya tu, pdhal mls nk amik tau pun. Guess what? Aku dh sem  5 (blinangan air mata gumbira) weii!!

As usual, tiap2 awl sem pastinya bgelimpangan manusia bkeliaran d mna2 sja. Awek2 pun ramai (syukurlah). Okay, I'll cut the crap, best part bla balek 'skolah' ni adalah dpt jmpa ngn kawan2 yg bjela2 byknya la (tp aku ada 2 kawan jak, which are 'barney' & 'frens').

Lecturers pun dh masok klas (syukurlah sem ni ada 5 subjek je).

Masjid kt flat sek 7 pun stayday dh (seluas mata memandang, luas lagi bahu yg memikul), tpt karok pun dh stayday (bilek2 dh gna tv flat), etc.
Senang skit nk amik gmbar2 cmni bila dh ada tv flat kt tpt karok. Hahahahhhhahaha.
Yg kurg best tu kedai mkn "Tomyamku" pun dh 'hilang', jejantas yg punyai 75 steps mnjadi perantaraan baru utk ke kelas (bpeloh juboq o no~), harga makanan d 'Mek Ayam Kampung' mahal (previously 'Dapur Pintar'). Yg x best juak tek Ira dh transferred kt Puncak Alam, lalu sunyik la ku ctok tegal xda urg mok bkawan ngn aku gik dh (bkawan ngn pintu, dinding, siling, kipas, etc ya jk la ku lok).

Ohya, kolam renang kampus pun aku dh 'lawat', mcm biasa, sejuknya air kolam tu sentiasa buat aku 'kagum' x sudah (1st few laps la, pastu ok dh).

Ada kwn yg jadik single, ada kwn yg dh kapel, ada kwn yg dh triple (branak pinak la kn), tp aku still cmni2 la kn (mayb kna pegi Pantai Merdeka yg berTanjung Dawai & berGunung Jerai dlu baru aku dpt kapel nti kot, ntah la). Tp skrg ni mayb ssh skit kot, sbab aku dh makin 'comey'.

Anyway, I'm hoping the best 4 this sem. Wslm.

2 comments:

banana said...

hahahahahahaha gambar ya bah.. hahaha

mael said...

aih, suk indah nya lok